Herlig havbarsfilet
|
|
(2 PERSONER): INGREDIENSER: 300 g havbarsfilet med skind TILBEREDNING: Læg havbarsfileterne på en tallerken og krydr dem på begge sider med f.eks. fiskekrydderi, karry, paprika, citronpeber etc. Hæld lidt vermouth over fisken og bland det hele godt og grundigt. Dæk fisken over med folie/stanniol og sæt tallerkenen med indhold ind i køleskabet nogle timer. Tænd ovnen og indstil temperaturen på ca. 160˚ (varmluftovn ca. 150˚). Tag fisken ud af køleskabet og steg den i lidt rapsolie på begge sider (ca. 1 min. på hver side). Anbring derpå fisken med skindsiden opad på et smurt ildfast fad. Sæt fadet ind i ovnen og steg i 15 min. Skindet fjernes fra fisken (brug f.eks. spidsen af en kartoffelskræller). Kom krydderurter (f.eks. de samme, der blev benyttet til grønsagerne) og middel-havssalt over fisken og grill til sidst ca. 1 min. ved 250-300˚, så overfladen bliver indbydende. Mens havbarsen bliver tilberedt i ovnen, skæres de
5-6 stk. champignons i skiver og steges på panden i den resterende olie sammen med løg, tomatkoncentrat og honningsennep. Tilsæt krydderier (f.eks. de samme, der blev anvendt til fisken), 2 spsk. hvedemel, derpå vand. Lige inden saucen er ved at være færdig, tilsættes rom. Kom til sidst krydderurter i og smag til med middelhavssalt. KOMMENTARER: I øvrigt henvises til opskriften |
|